Curs d'especialització

Mètode Música per Créixer per a nens i nenes de 0 a 3 anys

1a Edició
Codi: 194142
Tipologia: Curs d'especialització
Idioma: Català
Data d'inici: 15/04/2020
Data darrera sessió presencial: 27/05/2020
Data de finalització: 27/05/2020
3 ECTS / 30 hores presencials
Horari:

dimecres i divendres, de 18.30 a 21 h

Lloc de realització: Balneari Vichy Catalan (Caldes de Malavella)
Places: 18

Raons per fer el curs

Formar els educadors i les educadores musicals dels nens d’aquestes edats primerenques amb un mètode que organitza les sessions amb un material específic i una selecció de músiques escollides que, al mateix temps que els prepara musicalment, treballa els valors i potencia la part emocional i cerebral. En aquestes edats, l'educació artística és molt important, especialment la música. Aquesta metodologia també és adaptable a molts infants amb discapacitat.

A qui s'adreça

A mestres d'educació infantil, mestres d’educació primària, mestres de música, musicoterapeutes, educadors i educadores en lleure i totes aquelles persones que vulguin educar musicalment i en valors, i que busquin potenciar l'amor per la música abans de les sessions de solfeig o d'instrument.

Requisits d'admissió

  • El perfil d'una educadora o un educador ha de ser, en primer lloc, una persona a qui agradin els infants d'aquestes edats.
  • No són imprescindibles coneixements específics de música, però si hi són, millor. Si es toca un instrument, millor, però no és imprescindible.
  • Imprescindible que canti bé en el sentit de l’afinació, que li agradi la música i l'expressió del moviment, sigui afectuós/osa, tingui alegria, imaginació i molta paciència.
  • És evident que necessitem persones que vulguin transmetre els valors de la generositat, el respecte, la confiança, etc.

Presentació

«Música per Créixer» és una metodologia creada per Eulàlia Abad, dirigida a nens i nenes de 0 a 5 anys, fruit de la investigació de molts anys de treball utilitzant metodologies prestigioses com la de Willems o la de Martenot.

Es tracta d’una pedagogia musical completa per a tots els infants, dotats o no per a la música, i també adaptable a molts infants amb discapacitat.

Es divideix en dos nivells: nens/es de 0 a 3 anys i de 3 a 5 anys.

En aquest curs oferim el primer nivell 1A i 1B, que consta de 7 unitats (0 a 3 anys).

Objectius

  • Sensibilitzar auditivament i amb el moviment en l’àmbit musical.
  • Despertar l’amor per la música i el respecte pels instruments; aprendre a escoltar i potenciar la sensibilitat, l’afectivitat, la memòria, l’expressió, la comunicació, la relaxació, la bellesa auditiva i l’inici dels valors humans a través del joc simbòlic.
  • No podem pretendre treballar solament la música; és un treball pedagògic global, tant auditivament com pel que fa al moviment, i que té repercussions en la personalitat de l’infant que s’està formant, estimulant-lo tant en l’aspecte cerebral com emocional.

Sortides professionals

Hi ha moltes escoles bressol i també escoles de música que necessiten educadors i educadores amb formació per fer sessions amb infants i pares i amb infants sols. Cada any trobem una mancança de professionals ben preparats i amb un mètode que sigui efectiu, capaços de proporcionar una educació global i, alhora, divertida.

Matrícula tancada
Si no et matricules,  indica'ns el motiu!

Preu:

350 €

Calendari

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis