A qui s'adreça
A psicòlegs generals sanitaris, clínics o evolutius. I a professionals afins.
Requisits d'admissió
Titulació universitària de psicologia, treball social, integració social, educació social, pedagogia o altres titulacions del camp social. Es consideraran sol·licituds de formacions afins sempre que el Laboratori de Vincle Afectiu doni el vistiplau per ser un professional proper a les problemàtiques que tracta el màster.
NOTA: qui no disposi de títol universitari previ, tindrà dret a rebre, amb les mateixes condicions, un certificat d'assistència lliurat per la Fundació UdG: Innovació i Formació.
Presentació
L’aproximació psicoanalítica de la teoria del vincle afectiu és un marc teòric que comprèn la necessitat de tenir instruments d’avaluació que possibilitin l’evidència empírica dels programes i tècniques d’intervenció així com de la recerca que es pugui realitzar en aquesta àrea de coneixement. El curs, que forma part del Màster de Formació en Psicoteràpia i Teoria del Vincle afectiu, però que es pot cursar de manera independent, posa a l’abast dels professionals interessats un repàs per aquells instruments més significatius a l’hora d’analitzar el vincle afectiu i les defenses i estats psíquics de la ment dels adults.
Objectius
Entendre la forma d’avaluar els models de funcionament intern del vincle afectiu en persones adultes així com dels seus estats psíquics i sistemes de defensa.
Sortides professionals
És un curs d’aprofundiment que pot ajudar a la formació del psicòleg del desenvolupament, clínic, general sanitari i per professions afins que treballen en psicoteràpia d’adults o amb famílies de risc.
Metodologia
Classes pràctiques d'observació i ús dels instruments
Sistema d'avaluació
– Treball de fi de curs dirigit.
– 80% d'assistència a les classes presencials.
* Observació: La formació en alguns instruments no substitueix la reglamentada per obtenir la certificació legal d’acreditació. Al llarg del curs informarem a qui estigui interessat del llistat de persones certificades a nivell mundial que realitzen la formació i examen.
Finançament bancari
Els estudiants matriculats poden finançar el pagament de la matrícula en quotes.
La Fundació ha establert convenis amb condicions preferents pels seus alumnes amb les següents entitats:
– Sabadell Consumer
– CaixaBank
– Banc Santander
Finançament Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR)
Amb l'objectiu de facilitar l'accés als estudis de postgrau, l’Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) impulsa aquest programa de préstecs.
Per a més informació feu clic en el logotip.

Fundación Estatal para la Formación en el Empleo-FUNDAE (anteriorment Fundación Tripartita)
Els treballadors d’una empresa privada tenen la possibilitat de bonificar-la a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo-FUNDAE (abans coneguda com a Fundació Tripartida).
Més informació: Què són les bonificacions de la formació a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo - FUNDAE
Els treballadors autònoms poden desgravar la factura nominal de la seva matrícula en la declaració de l’impost de l’IRPF.
Podeu resoldre els vostres dubtes enviant un correu electrònic a: economia.fundacioif@udg.edu