Curs d'estiu

Iniciació al Clown

1a Edició
Codi: 188019
Tipologia: Curs d'estiu
Idioma: Català
Data d'inici: 12/07/2019
Data de finalització: 13/07/2019
1 ECTS / 12 hores presencials
Horari:

Divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20 h, i dissabte de 10 a 14 h.

Lloc de realització: Hotel Balneari Vichy Catalán (Caldes de Malavella)
Places: 22

Raons per fer el curs

-Transmetem informació constantment i ser conscients del missatge i imatge que compartim quan fem i diem coses, és de vital importància en un món on inevitablement ens relacionem en tot moment (amb nosaltres mateixos i amb els altres).
-El clown condensa les nostres potencialitats i també les nostres pors i judicis. Fer un exercici de revisió i obrir-nos a aquesta nova mirada que ens aporta el clown (més comprensiva i molt més amorosa), fa créixer i dotar de més tonalitats la nostra manera de viure el dia a dia, de relacionar-nos amb nosaltres mateixos i amb els altres, en definitiva: de viure la vida basant-nos en la comprensió, l'estima i el respecte. 
-Donar espai al nostre nen interior per tal que es mostri del tot no ens convertirà en éssers més infantils, ans al contrari, ens dotarà de més espontaneïtat, sinceritat i honestedat.  Serem adults més íntegres i capacitats.
-El clown aporta una experiència que permet saber més d'un mateix i aquest coneixement és el primer pas que promou el canvi. 
-Descobrir el propi clown és un viatge divertit i alliberador, adequat per a qualsevol persona que vulgui conèixer i potenciar les seves habilitats i fer front a les seves ombres. Una aventura que enriqueix i que facilita la pròpia acceptació i que desenvolupa l'amor vers l'altre i un mateix.
-A més, us endureu un nas de pallasso a la butxaca!

Els estudiants de la Universitat de Girona podran reconèixer 1 ECTS (crèdit de reconeixement acadèmic) per la participació en cada edició dels Cursos d'Estiu de la Xarxa Vives d'universitats, amb independència dels cursos en què s'inscriguin. És a dir, només es podrà reconèixer 1 ECTS per CURS ACADÈMIC.

A qui s'adreça

A persones que vulguin conèixer i apropar-se al món del pallasso. A tothom que vulgui iniciar un camí d'autoconeixement partint d'una mirada amorosa, divertida, oberta i respectuosa amb ell mateix i els altres.

Requisits d'admissió

Ser major d'edat. Cal dur roba i calçat còmodes, un mocador o bena per tapar els ulls, una llibreta i bolígraf i també cal afegir a la bossa roba que ens vagi ajustada o que considerem que ens fa sentir ridículs (no poden ser disfresses). Hi haurà la possibilitat de banyar-se a la piscina (portar banyador, tovallola, xancletes...).

Presentació

El curs «Iniciació al Clown» utilitza el clown (pallasso) com a camí d'autoconeixement i creixement personal. Gràcies a la màscara més petita del món (el nas vermell) buscarem la nostra essència, la part més naïf, sincera i genuïna de nosaltres mateixos. El clown condensa les potencialitats i també les pors i judicis; per aquest motiu, obrir-nos a aquesta nova visió més comprensiva i molt més amorosa, ens permetrà ampliar la nostra manera d'afrontar,  sentir i viure la vida. Aquest viatge el farem partint d'un enfoc divertit, alegre, respectuós, motivant complicitats, picades d'ullet, i amb l'objectiu final de sortir a escena, estimar a l'altre i sentir-se estimat. 

Objectius

– Intentar ser un mateix.
– Apropar-nos a l'essència pròpia.
– Descobrir com som en realitat.
– Reconèixer les nostres potencialitats.
– Donar espai al nostre nen interior.
– Descobrir les nostres màscares.
– Afegir una nova màscara (el nas de pallasso) al repertori de màscares.
– Saber què ens fa reaccionar.
– Donar-li la benvinguda al sentiment de vergonya per tal de riure'ns de nosaltres mateixos.
– Obrir-nos al món que ens envolta.
– Estimar-nos i acceptar-nos una mica més.

Entitats promotores

  • Fundació UdG: Innovació i Formació
    Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació
  • Creativita

També et pot interessar

Màster

Musicoteràpia Transcultural - 2n. curs

Edició: 1a Edició | Lloc: Aulari Comú (M22-001) - Campus Montilivi de la UdG | Idioma: català |Data inici: 19/10/2019
Preu: 1.750 € (Veure preu pels alumnes que han realitzat els 3 Cursos de Postgrau (45 ECTS))
Matrícula tancada
Curs de postgrau

Neurociència i Aprenentatge en les Altes Capacitats, la Intel·ligència i la Diversitat

Edició: 4a Edició | Lloc: Parc Científic i Tecnològic de la UdG (pendent de confirmar) | Idioma: Català |Data inici: 15/10/2020
Preu: 825 €
Matrícula oberta
Curs d'estiu

Musicoteràpia Transcultural

Edició: 4a Edició | Lloc: Facultat de Medicina i Infermeria (Campus Centre UdG) | Idioma: Català o castellà en funció de la procedència del ponent. |Data inici: 01/07/2019
Preu: 120 €
Matrícula tancada
Matrícula tancada
Si no et matricules,  indica'ns el motiu!

Preu:

90 €

Calendari

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis