Màster

Atenció Integral Infermera a la Persona en Estat Crític

3a Edició
Codi: 210038
Tipologia: Màster
Idioma: Majoritàriament en català, i alguna classe en castellà
Data d'inici: 07/10/2021
Data darrera sessió presencial: 07/07/2022
Data de finalització: 07/07/2022
60 ECTS / 341 hores presencials
Horari:

Dijous de 9.00 a 13.30 i de 15.00 a 19.00 ( les classes presencials poden ser presencials físicament o online sincròniques depenent de l'estat de la pandèmia o dificultats del professorat).

Els tallers són d'assistència obligatòria i seran presencials físicament a la Facultat d'Infermeria, Hospital Trueta o Parc Científic).

Les pràctiques clíniques són 8 dies a escollir entre el 2 de novembre de 2021 i el 2 de juliol de 2022 (es faran a l'Hospital Josep Trueta o a l'Hospital Santa Caterina).

Nota: En el cas que no es pogués efectuar la docència presencial prevista, degut a motius aliens a la Fundació, el curs podria continuar amb normalitat combinant videoconferències, principalment, i treball on line, excepte les pràctiques que s'ajornarien fins que es poguessin realitzar presencialment.

Lloc de realització: Facultats d’Infermeria i Medicina (UdG), Hospital Dr. Josep Trueta, Laboratori (LASC) al Parc Científic i Tecnològic UdG
Places: 25

Raons per fer el curs

  • Els avenços continus en les cures, les noves tecnologies i els tractaments en el malalt crític fan necessària una formació postgraduada per garantir la qualitat en l'atenció infermera a la persona en estat crític.
  • Si tens dos anys d’experiència en l’àmbit medicoquirúrgic, amb aquest màster pots accedir per via excepcional al títol d’especialista en Infermeria Medicoquirúrgica (pendent sortir).
  • Els coneixements i les competències que t’aportarà aquest curs milloraran la qualitat assistencial quan et trobis amb un malalt crític en qualsevol àmbit hospitalari i extrahospitalari.

Pràctiques externes

Les pràctiques clíniques són 8 dies a escollir entre el 8 de novembre de 2021 i el 1 de juliol de 2022. El total d’hores que ha de realitzar cada estudiant/a és de 56 hores (de dilluns a divendres en torn matí de 8.00 a 15.00 o de tarda 15.00 a 22.00 exceptuant dijous, dia de classe presencial, o en torn de nits de 22.00 a 8.00 una setmana: dilluns, divendres, diumenge; i l’altra: dimarts, dijous). El lloc de realització serà l'Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta al...

A qui s'adreça

A diplomats/graduats en Infermeria.

Requisits d'admissió

Estar diplomat o graduat en Infermeria.

Presentació

Els avenços continus en la millora de les cures així com en les noves tecnologies i els tractaments a la persona en estat crític fan necessària una formació postgraduada en atenció integral infermera per a aquest tipus de malalts.

Objectius

  • Adquirir coneixements i habilitats en l’atenció integral infermera a la persona en estat crític per tal de poder planificar i prioritzar adequadament les intervencions i cures infermeres d’acord amb les necessitats del malalt.
  • Adquirir coneixements bàsics per poder iniciar una recerca d’infermeria en l’àmbit del malalt crític.
  • Adquirir coneixements i habilitats de les novetats tècniques i terapèutiques en relació amb la persona en estat crític. Conèixer estratègies per tal de poder canalitzar les situacions d’estrès que genera l’atenció d’aquests malalts i, alhora, millorar el treball en equip dels professionals de la salut en aquest àmbit.
  • Aprofundir en les habilitats comunicatives amb les famílies. Analitzar les diferents eines i estratègies per millorar la relació i informació a les famílies de la persona en estat crític.
  • Analitzar situacions pràctiques amb dilemes ètics al voltant de la cura i el tractament de la persona en situacions crítiques.

Sortides professionals

Els professionals infermers tindran l'oportunitat de treballar en unitats de cures intensives, coronàries o de semicrítics.

Entitats promotores

També et pot interessar

Diploma de postgrado

Masaje Correctivo Profundo, Mindfulness y Prácticas Contemplativas

Edició: 1ª Edición | Lloc: Las sesiones presenciales (Balneari Vichy Catalán - Caldes de Malavella). Las sesiones de docencia virtual se realizaran a través de la plataforma Zoom. | Idioma: español |Data inici: 22/10/2021
Preu: 1.880 € (Veure descomptes)
Matrícula tancada
Diploma de postgrau

Atenció Integral a la Persona amb Càncer

Edició: 2a Edició | Lloc: Facultat d'Infermeria de la UdG. Campus Centre. | Idioma: Català |Data inici: 14/02/2022
Preu: 1.870 € (Veure descomptes)
Matrícula tancada
Màster

Emergències i Urgències

Edició: 5a Edició | Lloc: Parc Científic i Tecnològic de la UdG | Les classes teòriques es poden seguir de manera presencial o per videoconferència a través de la plataforma Zoom. | Idioma: català |Data inici: 04/11/2021
Preu: 3.240 € (Veure descomptes)
Matrícula tancada
Etiquetes: MedicinaSalut
Matrícula tancada
Si no et matricules, indica'ns el motiu!

Preu:

2.875 €
Veure descomptes

Calendari

eventis