Agenda

Primera Jornada sobre el treball en el sector de cures o assistencial

Fecha: 19/12/2023
Hora: 10.15 h
Lugar: Sala de Graus, Francisco Tomás y Valiente de la Facultat de Dret, UdG

La Universitat de Girona, sota el lideratge del Pr. Ferran Camas Roda, és membre del Projecte Horizon Europe Care4Care, cuidem de les persones que ens cuiden (nº101094603), finançat per la Comissió Europea. Aquest projecte està liderat per la Universitat de Florència i en formen part altres institucions europees.

En aquest sentit, el pròxim 19 de desembre, tindrà lloc la "Primera Jornada sobre el treball en el sector de cures o assistencial" a la Facultat de Dret de la Universitat de Girona. 

Aquesta jornada està dividida en dues parts:

  • Una primera sessió oberta al públic, sense requeriment d'inscripció prèvia, de 10:15 h a 12:30 h, a la Sala de Graus, Francisco Tomás y Valiente de Facultat de Dret (UdG), on es comptarà amb les conferències de la Pr. Silvia Borelli (“Qui cuida? El treball en l’àmbit del sector de cures a la persona”) i la Sra. Júlia Montserrat (“Les condicions de treball en les residències per a persones grans”). S'ofereix la possibilitat de seguir la primera part de la jornada per streaming a través del canal de YouTube de la Facultat de Dret: https://youtube.com/live/hzf732CU1oQ?feature=share
  • La segona activitat, de 12:30 h a 14:00 h, està pensada per ser una trobada de reflexió entre entitats, associacions patronals, sindicats i fundacions del sector assistencial i de cures en l’àmbit de Girona.

Per a més informació sobre la implicació de la Universitat de Girona en el Projecte Horizon Europe Care4Care, es pot visitar la nostra pròpia web de projecte: https://www.udg.edu/ca/projectes/care4care (contacte: care4care@udg.edu).

Activitat organitzada per l'equip de Girona del Projecte Horizon Europe Care4Care (https://www.care4care.net/), l'Àrea de Dret del Treball i Seguretat Social de la Universitat de Girona (https://www.udg.edu/ca/depdpr/Dret-del-Treball-i-de-la-Seguretat-Social) i la Càtedra d'Immigració, Drets i Ciutadania (https://www.udg.edu/ca/catedres/Immigracio-Drets-i-Ciutadania), sota la direcció del Pr. Ferran Camas Roda i la coordinació de la Recercadora Andrea Cano Redondo.

Programa en català      Programa en castellà

 

Cicle: Entre Subjectes & Atributs curs 23-24. “Destinacions que transformen els turistes mitjançant productes o experiències singulars"

Fecha: 22/02/2024
Hora: 15 h
Lugar: Aula C3. Facultat de Turisme. UdG

El dijous 22 de febrer s'ha organitzat la conferència“Destinacions que transformen els turistes mitjançant productes o experiències singulars, el cas Desconnexions", en què s'ha convidat al Sr. Víctor Martin Font, expert en Project Manager a Desconnexions.

La conferència tracta sobrela creació de productes turístics centrats en la naturalesa i el contacte amb el medi natural. La finalitat d'aquesta conferència és que les persones assistents puguin conèixer un cas de creació de producte turístic centrat en el benestar i la tranquil·litat. 

Els Dr. Jaume Marín i Sr. Pol Fages son els docents responsables de l'activitat.

La conferència està especialment recomanada per a estudiants de 3r curs del Grau en Turisme.

Assignatura: Creació i Comercialització de Nous Productes Turístics

Activitat oberta al públic en general i als estudiants que hi estiguin interessats.

Accés a totes les conferències programades: www.udg.edu/entresubjectes

 

IV Simposi Mediterrani de Promoció de la Salut

Fecha: del 27/02/2024 al 28/02/2024
Hora: 8.30 h
Lugar: Auditori Josep Irla. Plaça Pompeu Fabra número 1. Girona

El IV Simposi Mediterrani de Promoció de la Salut se celebrarà el 27 i el 28 de febrer a l'Auditori Josep Irla de Girona, organitzat per la Càtedra de Promoció de la Salut de la Universitat de Girona, en el marc del seu 15è aniversari, amb la col·laboració de Dipsalut, organisme autònom de salut pública de la Diputació de Girona.

Sota el lema “Reptes per a una societat sostenible, equitativa i del benestar”, el Simposi té com a objectiu principal identificar els reptes en Promoció de la Salut en relació amb els eixos de la Carta de Ginebra, impulsada per l'Organització Mundial de la Salut al desembre de 2021, i que responen a la salut planetària, la transformació digital en l'àmbit de la salut i les polítiques públiques saludables. El Simposi es planteja també com un punt de trobada entre professionals de l'àmbit de la promoció de la salut per a intercanviar bones pràctiques i crear sinergies.

El programa del Simposi s'estructurarà a partir de tres taules rodones temàtiques, centrades en la salut planetària, transformació digital i polítiques públiques, a partir de les quals s'establirà el marc conceptual de cadascun dels temes i es compartiran experiències. En relació amb l'intercanvi de bones pràctiques s'han planificat espais de presentació de comunicacions científiques. Finalment, per a definir els reptes que tenim actualment en l'àmbit de la promoció de la salut tindrà lloc un espai de diàleg entre experts i els i les assistents.

 

eventis