Agenda

Claus per fer un bon currículum i carta de presentació

Fecha: 26/09/2024
Hora: 9 h
Lugar: Virtual-Teams

En aquesta píndola pretenem donar-te les eines bàsiques per actualitzar el teu CV, dissenyar una carta de presentació i donar-te la seguretat que el teu CV es correspon a les teves expectatives.

  • El meu CV és efectiu?
  • Cal fer carta de presentació?
  • Quin model he d’utilitzar?
  • Suggeriments pel disseny CV i carta de presentació

Formadora: Nuri Sanllehí, orientadora professional de la Universitat de Girona.

 

cv

De tomba a refugi: viure emboscats

Fecha: 03/10/2024
Hora: 19 h
Lugar: Centre Cultural La Mercè

El bosc és un dels elements del paisatge més interessants pel fet de tenir una història caracteritzada des dels seus orígens per una profunda dualitat. Les seves dimensions materials i espirituals, tangibles i intangibles, reals i simbòliques, es barregen i s'interrelacionen una i altra vegada al llarg dels segles.

Maxi Fuentes parlarà sobre com els emboscats, els exiliats i els refugiats van ser, i continuen sent, una expressió fonamental de les guerres civils i els processos socials i polítics traumàtics. Són figures que ens permeten pensar el bosc com a espai de lluita política i escenari de mort, vida i refugi. Les dues guerres mundials, la guerra civil espanyola, i tots els conflictes posteriors a 1945 així ho demostren. Joan Nogué esbossarà una sintètica evolució històrica del bosc i mostrarà com, paradoxalment, avui dia, confinat progressivament per l'extensió de les terres de cultiu a les àrees més marginals del territori, el bosc ha tornat a convertir-se en el paisatge refugi que ja havia estat.

1r Taller de patrimoni geològic i de geodiversitat

Fecha: del 08/10/2024 al 12/10/2024
Hora: 9 h
Lugar: Can Trona Centre de Cultura i Natura de la Vall de Bas. Passatge de Can Trona, 26. Joanetes, Girona

El "1r Taller de patrimoni geològic i de geodiversitat" tindrà lloc del 8 al 12 d'octubre de 2024 en el Centre de Cultura i Natura de Can Trona (la Vall d'en Bas, la Garrotxa) .

L'objectiu d'aquest seminari és generar una trobada entre investigadors, gestors, professionals i estudiants, amb la finalitat d'aportar casos actuals sobre indrets de patrimoni geològic i geodiversitat, per a conèixer-los i discutir-los d'una manera àmplia i multidisciplinària, incloent-hi la geologia, la geoconservació, el geoturisme i els aspectes socioculturals relacionats.

El programa del taller constarà de:

Tres dies per la presentació dels caos per debatre i presentar ponències convidades (8-10 octubre)

Un dia de sortida al camp per visitar i analitzar exemples de conservació del patrimoni geològic en l'àrea de la Garrotxa (11 d'octubre)

Un dia amb una jornada oberta al públic general per comentar diferents experiències (12 d'octubre).

El taller té un preu de 200 € (No inclou allotjament i àpats), de 100 € en cas de ser estudiant (es requerirà comprovant).

El seminari s'impartirà en castellà.

Les inscripcions es van obrir el 22 d'abril i s'han de formalitzar escrivint un correu a coordinacio@centresostenibilitat.cat