Agenda

Fecha: 22/09/2023
Hora: 18 h
Lugar: Balneari Vichy Catalan (Caldes de Malavella)

"Retiro Experience i Gestió de Xarxes. Estudi de cas: Parque del Retiro" a càrrec d' A.Dellanotte

Fecha: 27/09/2023
Hora: 17 h
Lugar: Sala de Graus "Pep Nadal" de la Facultat de LLetres i Turisme

Dimecres 27 de setembre, de 17.00 a 18.30 h, tindrà lloc la conferència "Retiro Experience i Gestió de Xarxes. Estudi de cas: Parque del Retiro" a càrrec d' Antonello Dellanotte, creatiu publicitari, disenyador i assesor estratègic de comunicació corporativa i institucional.

La conferència tracta sobre la creació del calendari editorial del parc del Parc del Retiro a xarxes, concretament, de la comunicació centrada en paisatge natural i cultura. Al mateix temps, el conferenciant plantejarà alguns consells sobre com crear les publicacions i generar un discurs rellevant i atractiu a les xarxes.

Emmarcat en l'assignatura: Escriptures i Llenguatges audiovisuals

Docents responsables de l'activitat: Dra. Sílvia Espinosa, Dr. Albert Costa, Sra. Ariadna Reina

Activitat oberta al públic en general i als estudiants que hi estiguin interessats. Inscriure's per demanar si hi ha disponibilitat per a la data seleccionada.

Accés a totes les conferències programades: www.udg.edu/entresubjectes

Els estudiants als quals es dirigeixi aquesta activitat tindran accés preferent a la sessió.
Si interessa accedir a alguna de les activitats, contactar amb l'organitzador de l'activitat (jordi.serras@udg.edu) per tal de confirmar si hi ha places disponibles per a la data seleccionada.

Club de lectura: "Cendres" d'Aurora Bertrana

Fecha: 27/10/2023
Hora: 18 h
Lugar: Biblioteca de Torredembarra

La Càtedra de Patrimoni Literari de la Universitat de Girona, com a membre associat a la xarxa Espais Escrits, ofereix cada any la possibilitat de dinamitzar una sessió de club de lectura de les biblioteques públiques de Catalunya a través d'un acord amb el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya. Aquest acord pretén incrementar la presència dels escriptors patrimonials de la literatura catalana en l'agenda d'activitats de les biblioteques. Així, el 27 d'octubre, el club de lectura de la Biblioteca de Torredembarra dedicarà la sessió a la novel·la Cendres d'Aurora Bertrana.

L'atractiu d'aquesta activitat és que la dinamització de la sessió va a càrrec d'un especialista en l'obra i l'autora. En aquesta ocasió, serà Anna Perera, de la Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada - Carles Fages de Climent de la Unviersitat de Girona, qui s'ocuparà de conduir la sessió dedicada a Centres d'Aurora Bertrana.

Jornada Gènere i Dret

Fecha: del 27/11/2023 al 28/11/2023
Lugar: Sala de Graus de la Facultat de Dret / Zoom

El 27 de novembre tindran lloc les I Jornades sobre Gènere i Dret de la UdG, que es proposen fomentar la docència i la recerca amb perspectiva de gènere i contribuir, mitjançant la seva difusió, a pràctiques universitàries i professionals que incorporin aquesta perspectiva de forma
transversal.

La proposta d’aquestes Jornades es fonamenta en la necessitat de fomentar i millorar en la incorporació de la perspectiva de gènere en la docència, la recerca i les professions jurídiques, ben establerta al marc normatiu i institucional, i també en la tasca que des de fa temps es desenvolupa a la Facultat de Dret en aquesta direcció.

programa

ENVIAMENT DE COMUNICACIONS

Les persones interessades a presentar una comunicació, en persona o en línia (via Zoom), hauran d'enviar la seva proposta mitjançant correu electrònic a jornadesgenereidret@udg.edu.

eventis