Agenda

Club de lectura: "Cendres" d'Aurora Bertrana

Fecha: 27/10/2023
Hora: 18 h
Lugar: Biblioteca de Torredembarra

La Càtedra de Patrimoni Literari de la Universitat de Girona, com a membre associat a la xarxa Espais Escrits, ofereix cada any la possibilitat de dinamitzar una sessió de club de lectura de les biblioteques públiques de Catalunya a través d'un acord amb el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya. Aquest acord pretén incrementar la presència dels escriptors patrimonials de la literatura catalana en l'agenda d'activitats de les biblioteques. Així, el 27 d'octubre, el club de lectura de la Biblioteca de Torredembarra dedicarà la sessió a la novel·la Cendres d'Aurora Bertrana.

L'atractiu d'aquesta activitat és que la dinamització de la sessió va a càrrec d'un especialista en l'obra i l'autora. En aquesta ocasió, serà Anna Perera, de la Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada - Carles Fages de Climent de la Unviersitat de Girona, qui s'ocuparà de conduir la sessió dedicada a Centres d'Aurora Bertrana.

Jornada Gènere i Dret

Fecha: del 27/11/2023 al 28/11/2023
Lugar: Sala de Graus de la Facultat de Dret / Zoom

El 27 de novembre tindran lloc les I Jornades sobre Gènere i Dret de la UdG, que es proposen fomentar la docència i la recerca amb perspectiva de gènere i contribuir, mitjançant la seva difusió, a pràctiques universitàries i professionals que incorporin aquesta perspectiva de forma
transversal.

La proposta d’aquestes Jornades es fonamenta en la necessitat de fomentar i millorar en la incorporació de la perspectiva de gènere en la docència, la recerca i les professions jurídiques, ben establerta al marc normatiu i institucional, i també en la tasca que des de fa temps es desenvolupa a la Facultat de Dret en aquesta direcció.

programa

ENVIAMENT DE COMUNICACIONS

Les persones interessades a presentar una comunicació, en persona o en línia (via Zoom), hauran d'enviar la seva proposta mitjançant correu electrònic a jornadesgenereidret@udg.edu.

eventis