Agenda

Càpsula en línia > El Metavers i les noves oportunitats laborals que ofereix

Fecha: 14/12/2022
Hora: 12 h
Lugar: ON LINE

El dia 14 de desembre, l'Oficina Universitat Empresa de la UdG, oferirà la formació Metavers i les noves oportunitats laborals que ofereix, a càrrec de Montserrat Peñarroya, especialista en digitalització d'empreses i en innovació en models de negocis. Professora de la UNWTO Accademy.

El Metavers és una realitat digital a la que accedim a través de dispositius especials com ulleres de realitat virtual o augmentada a través de les quals podrem interactuar amb altres usuaris. Cadascun d'aquests usuaris disposa d'un avatar (el seu personatge al món virtual) i interactuen a través d'objectes en móns immersius. És com una segona realitat digital on podrem interactuar amb els nostres amics, treballar amb els nostres companys i fins i tot tenir una feina a l'espai digital. En aquesta sessió veurem com les empreses i professionals poden fer-ne ús i què en podem esperar en un futur proper.

L'objectiu de la sessió és que el participant entengui el concepte de Metavers i tot el ventall de possibilitats laborals que s'obren al seu entorn. 

Càpsula en línia > Intel·ligència artificial: Digital Twin i nous nínxols de mercat de treball

Fecha: 15/12/2022
Hora: 12 h
Lugar: ON LINE

El dia 15 de desembre, l'Oficina Universitat Empresa de la UdG, oferirà la formació Intel·ligència artificial: Digital Twin i nous nínxols de mercat de treball, a càrrec de Montserrat Peñarroya, especialista en digitalització d'empreses i en innovació en models de negocis. Professora de la UNWTO Accademy.

Les intel·ligències artificials cada vegada són més llestes i fins i tot poden emular les decisions que prendríem nosaltres mateixos.

Un bessó digital és una intel·ligència artificial que ha après com som, què ens agrada, quins són els nostres valors i que ens representa en els moments que s’han de prendre decisions automàtiques. En aquesta sessió veurem quins són els àmbits d'aplicació de la intel·ligència artificial, dels digital twins i com ens afectarà en un futur.

L'objectiu de la sessió és que el participant entengui com la Intel·ligència artificial està present a les nostres vides i com la podria fer servir a nivell professional per obtenir avantatges competitius.

Xerrada en línia > Autoocupació: Soc el que vull ser

Fecha: 21/12/2022
Hora: 12 h
Lugar: ON LINE

El dia 21 de desembre, l'Oficina Universitat Empresa de la UdG, oferirà la formació Autoocupació: Soc el que vull ser, a càrrec de Míriam Planella, delegada a Girona de la Fundació Autoocupació. Assessora i formadora de persones emprenedores. Mentora d'emprenedors.

Conèixer l’autoocupació com una alternativa laboral de qualitat i entendre què significa emprendre.

Objectiu:

  • Motivar a totes aquelles persones que tenen una idea de negoci a engrescar-se en fer-la realitat.
  •  
eventis