Agenda

Fes el CV amb Canva i atreveix-te a destacar

Fecha: del 25/04/2024 al 26/04/2024
Hora: 9.30 h
Lugar: Servei Municipal d'Ocupació

Vols elaborar el teu currículum i no saps per on començar?
Et sembla que el teu currículum no destaca?
No saps què és important i de què pots prescindir quan presentes la teva candidatura?
Vols fer un currículum actual i innovador?

Aquest taller està dividit en dues sessions:

• 1a sessió: et donarem pautes per tal de conèixer quins són els elements més importants a l’hora de redactar un currículum i com fer-lo més atractiu mitjançant el Canva, un programa gratuït de disseny gràfic.
• 2a sessió: elaboraràs el teu propi currículum amb el Canva i rebràs assessorament tècnic per treure'n el màxim partit.

Si vols fer el teu currículum amb un disseny atractiu i innovador, t’esperem!

Taller a càrrec de l'equip d'orientació laboral de l'SMO.

Actualitza’t al FeinaLab i multiplica les teves opcions!

La comunicació de proximitat en l’era de la globalitat. Conferència: "Les televisions locals: Passat, present i futur de televisió de Girona"

Fecha: 30/04/2024
Hora: 11.30 h
Lugar: Facultat de Lletres. Plaça Ferrater Mora, 1. Girona

La Càtedra Hipòlit Nadal i Mallol de Revistes en Català de la Universitat de Girona organitza el cicle de conferències “La comunicació de proximitat en l’era de la globalitat”, amb l’objectiu d’oferir coneixement i reflexionar sobre fenòmens comunicatius generals des de perspectives i experiències particulars. La Càtedra vol ser un referent de la recerca en l’àmbit de la comunicació, mitjançant la promoció d’activitats de dinamització cultural i científica, amb la participació de la societat i dels professionals implicats.

El proper 30 d'abril s'ha organitzat la conferència "Les televisions locals: Passat, present i futur de televisió de Girona" amb la participació de Joan Roura, soci fundador de TVGi i Àlex Martí, director de TVGi.

Podeu consultar el programa general del cicle:

Programa

L’assistència és oberta a tothom.

V Seminari Internacional sobre Neurociència i Educació

Fecha: del 10/05/2024 al 11/05/2024
Lugar: Montessori Palau GironaEl Seminari Internacional sobre Neurociència i Educació està especialment dirigit a famílies, professors, psicòlegs, pedagogs i professionals que treballen en el camp de la docència. Comptarà amb la participació d'experts en l'àmbit de l'educació i la neurociència, que analitzaran els aspectes fonamentals del desenvolupament humà des del naixement fins a l'etapa adulta.

Les àrees temàtiques de l'ISNE són les següents:

  • Desenvolupament de funcions executives (0-18 anys).
  • La importància de l'epigenètica en el desenvolupament de les funcions executives.
  • La creativitat i la relació amb el desenvolupament acadèmic i personal.
  • Educació Montessori, neurociència i investigació.
  • L'Educació Infantil: del descobriment al desenvolupament de les funcions executives.
  • L'Educació a l'etapa de Primària: desenvolupament de les funcions executives en les diferents metodologies educatives.
  • L'Educació a l'etapa de Secundària: salut, neurociència, comportament i genètica. L'epigenètica en relació amb aquests conceptes.
  • L'Educació i la vida a l'etapa dels 18 als 24 anys: salut, neurociència, comportament i genètica L'epigenètica en relació amb aquests conceptes.

    Trobareu la informació completa aquí, i si envieu un correu electrònic a info@cursosmontessori.com dient que us inscriviu de part nostra, obtindreu un 10 % de descompte!

X Conferència Living Knowledge

Fecha: del 25/06/2024 al 28/06/2024
Hora: 9 h
Lugar: Facultat de Lletres

La Conferència Living Knowledge celebra la seva desena edició sota el tema "Construir i mantenir el compromís de la propera generació" a la Universitat de Girona i té per objectiu reunir professionals i investigadors que donen suport, faciliten o desenvolupen recerques col·laboratives per la comunitat. Conceptes com ciència ciutadana, "science shops", recerca i innovació responsable, recerca compromesa, recerca basada en reptes i problemes, aprenentatge i servei, aprenentatge basat en problemes... cada dia son més presents, en aquesta conferència professionals i acadèmics d'arreu d'Europa, i del món, presentaran i compartiran les seves experiències, iniciatives i reflexions. 

Dia 25 de juny Tallers pre-conferència
Dia 26 de juny Plenària de benvinguda i sessions paral·leles
Dia 27 de juny Plenària sobre polítiques de ciència ciutadana i ciència i compromís comunitari i sessions paral·leles
Dia 28 de juny Sessions paral·leles i plenària de tancament

10th Living Knowledge Conference
 
eventis