Agenda
T’ajudem a fer el teu currículum
Taller de 2 sessions on s’ofereix suport a l’hora de fer el currículum, presentant diferents plantilles i plataformes que ens poden ajudar a fer-lo d’una manera més ràpida i efectiva, així com consells depenent dels objectius laborals.
?Curs 1: dimecres 23 i 30 d’abril, 11 h. Curs 2: dimecres 28 de maig i 4 de juny, 11 h. Ho organitza: Biblioteques de Girona.
Apps de feina
Taller de 2 sessions per presentar les diferents plataformes i recursos Digitals que podem trobar per buscar feina , així com la manera de fer-les servir. Cal inscripció prèvia.
Curs 1: dimecres 2 i 9 d’abril, 11 h. Curs 2: dimecres 7 i 14 de maig, 11 h. Curs 3: dimecres 18 i 25 de juny, 11 h. Ho organitza: Biblioteques de Girona
La convergència entre la IA i el biodisseny: com serà l'impacte de biologia sintètica en la salut humana i del planeta?
Amb Marc Güell, doctor en biomedicina i cap del Laboratori de Biologia Sintètica Traslacional al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona.
L'escriptura, edició i lectura d'ADN ha avançat a un ritme impressionant. Això ens ha permès entendre i dissenyar la vida utilitzant el seu llenguatge genuí: l'ADN. Fa molt poc, un gran aliat ens comença a permetre proporcionar intel·ligència a aquest maquinari molecular únic. La IA representa de manera molt notable del llenguatge de la vida i pot produir noves proteïnes sintètiques. No només podem llegir i escriure ADN, sinó que estem començant a "parlar" el llenguatge de la vida. A nivell d'exemples, parlarem de les aplicacions de la biologia sintètica en diversos àmbits com són l'edició del genoma amb finalitats terapèutiques, l'enginyeria del microbioma de la pell per aplicacions dermatològiques o la generació d'una font ilimitada d'òrgans per a transplantaments.
Marc Güell és doctor en biomedicina per la Universitat Pompeu Fabra (Centre de Regulació Genòmica) i ha estat investigador postdoctoral a la Harvard Medical School. Actualment és professor d'investigació ICREA a la mateixa UPF i cap del Laboratori de Biologia Sintètica Traslacional al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona. Ha rebut el Premi Nacional de Recerca al Talent Jove (2018), el Premi August Pi i Sunyer (2021) i el Premio Nacional de Investigación para Jóvenes Ángela Ruiz Robles (2022). La seva recerca se centra en l'edició de gens i la biologia sintètica aplicada a la teràpia gènica i a l'enginyeria del microbioma de la pell humana. Com a resultat de la transferència de tecnologia lligada a la seva recerca, ha estat cofundador i científic fundador de quatre empreses.
Ho organitza: Casa de Cultura de Girona i Càtedra Lluís Santaló d'Aplicacions de la Matemàtica de la Universitat de Girona. Activitat inclosa en l cicle de conferències «Últimes fronteres: la ciència al segle XXI»
Entrena't pels processos de selecció per competències
Amb Laura Ruiz i Begoña Navarro.
Vols sentir-te a punt per afrontar els processos de selecció per competències?
Aquesta sessió et proporciona les eines i tècniques necessàries per destacar en un procés de selecció i demostrar el teu valor professional de manera pràctica i efectiva.
Continguts:
• Descobreix què són les competències laborals i per què són clau en els processos de selecció.
• Aprèn a respondre amb seguretat a les preguntes d’entrevista.
• Simula un procés de selecció real amb entrevistes i dinàmiques de grup per practicar les competències més demandades.
• Rebràs feedback directe per millorar la teva presentació personal i professional.
Posaràs en marxa les teves competències en situacions reals d’entrevista i dinàmiques de grup, augmentant les teves oportunitats laborals. No deixis passar l’oportunitat de millorar les teves habilitats i guanyar confiança en el teu procés de recerca de feina!
Amb Laura Ruiz i Begoña Navarro, orientadores laborals de l’SMO.
Actualitza’t al FeinaLab i multiplica les teves opcions!
?Ho organitza: Servei Municipal d'Ocupació.