Agenda

CÁPSULA ON LINE > Transformando las inseguridades en oportunidades en la vida profesional

Fecha: 30/09/2020
Hora: 12 h
Lugar: On line

El proper 30 de setembre tindrà lloc el curs Transformant les inseguretats en oportunitats a la vida professional, organitzat per l'Oficina Universitat i Empresa, amb la següent proposta.

Descripció del curs: 

descobriràs, acceptaràs i aprendràs a vèncer els teus sabotejadors inconscients, és a dir, les teves pors i inseguretats.

Objectius: 

. Enfortir el teu autoconeixement
. Modificar la pauta de resposta a les inseguretats i les pors, passant de lluitar contra elles, a gestionar-les
. Reforçar la teva confiança.

Ponent:

Jordi Esque, membre de l'equip de El despertador.

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia > FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

*Consulta el reconeixement de crèdits ECTS

CÁPSULA ON LINE > Motívate para la acción

Fecha: 01/10/2020
Hora: 12 h
Lugar: On line

El proper 1 d'octubre tindrà lloc el curs Motiva’t per l’acció, organitzat per l'Oficina Universitat i Empresa, amb la següent proposta:

Descripció del curs: 

 l’automotivació és una de les habilitats més poderoses. Aprendràs a motivar-te i tenir una actitud més positiva en el teu dia a dia per assolir els teus reptes personals i professionals. Impulsa’t cap a l’èxit!


Objectius:
. Aprendre eines de motivació
. Adquirir recursos que et permetran tenir una actitud més positiva.

Ponent:

Ivo Güell i Torné, col·laborador acadèmic i mentor al Mentoring Programme d’ESADE. Formador i coach en habilitats directives i competencials en empreses i institucions com el Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Barcelona Activa i universitats.  

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia > FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

*Consulta el reconeixement de crèdits ECTS

CÁPSULA ON LINE > Despierta tu creatividad

Fecha: 07/10/2020
Hora: 12 h
Lugar: ON LINE

El proper 7 d'octubre tindrà lloc el curs Desperta la teva creativitat, organitzat per l'Oficina Universitat i Empresa, amb la següent proposta:

Descripció:

Et trobes amb frens o dificultats a l’hora de crear contingut online? O simplement escrivint els treballs i apunts de classe? Potser desenvolupant el projecte que tens actualment entre les mans? Aquesta pregunta de plantejament ens situa en la primera i essencial pregunta d’auto-observació: Com et perceps i tractes actualment en relació a la teva creativitat? Et perceps com una persona creativa? La resposta que només és dins teu, és el punt de partida per començar a treballar de forma creadora i creativa.

Objectius:

. Despertar el teu poder creatiu
. Aliniar-te amb la capacitat creadora
. Connectar amb el propi enginy

Ponent:
Cesc Aromir, és coach, clown i comunicador. Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat de Girona i Master en Strategic Management in Global Communication a la Universitat Ramon Llull. En Cesc és emprenedor i fundador del projecte Heal Coach a Girona. 

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia >Formulari d'inscripció

*Consulta el reconeixement de crèdits ECTS

Club de lectura: "Entre dos silencios" de Aurora Bertrana

Fecha: 14/10/2020
Hora: 19 h
Lugar: Biblioteca Víctor Català de l'Escala

La Càtedra de Patrimoni Literari de la Universitat de Girona, com a membre associat a la xarxa Espais Escrits, ofereix cada any la possibilitat de dinamitzar una sessió de club de lectura de les biblioteques públiques de Catalunya a través d'un acord amb el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya. Aquest acord pretén fer més presents els escriptors patrimonials de la literatura catalana en l'agenda d'activitats de les biblioteques. Així, el dimecres 14 d'octubre, el club de lectura de la Biblioteca Víctor Català de l'Escala dedicarà la sessió a la novel·la Entre dos silencis d'Aurora Bertrana.

L'atractiu d'aquesta activitat és que la dinamització de la sessió va a càrrec d'un especialista en l'obra i l'autora. En aquesta ocasió, serà Anna Perera, directora ajunta de la Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada - Carles Fages de Climent de la Unviersitat de Girona, qui s'ocuparà de conduir la sessió dedicada a la novel·la Entre dos silencis d'Aurora Bertrana.

Club de lectura: "Viola d'amore" de Maria Àngels Anglada

Fecha: 19/10/2020
Hora: 19.30 h
Lugar: Biblioteca Sant Agustí de la Seu d'Urgell

La Càtedra de Patrimoni Literari de la Universitat de Girona, com a membre associat a la xarxa Espais Escrits, ofereix cada any la possibilitat de dinamitzar una sessió de club de lectura de les biblioteques públiques de Catalunya a través d'un acord amb el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya. Aquest acord pretén fer més presents els escriptors patrimonials de la literatura catalana en l'agenda d'activitats de les biblioteques. Així, el dilluns 19 d'octubre, el club de lectura de la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d'Urgell dedicarà la sessió a la novel·la Viola d'amore de Maria Àngels Anglada.

L'atractiu d'aquesta activitat és que la dinamització de la sessió va a càrrec d'un especialista en l'obra i l'autora. En aquesta ocasió, serà Anna Perera, directora ajunta de la Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada - Carles Fages de Climent de la Unviersitat de Girona, qui s'ocuparà de conduir la sessió dedicada a la novel·la Viola d'amore de Maria Àngels Anglada.

Este web utiliza "cookies" propias y de terceros para ofrecerle un mejor servicio, al navegar el usuario acepta su uso Más info
ACCEPTAR
eventis