Cicle de conferències: "No tenim planeta B!". El futur de l'energia

Fecha: 23/11/2023
Hora: 19 h
Lugar: Museu de la Mediterrània (Torroella de Montgrí)

El Museu de la Mediterrània i la Càtedra d'Ecosistemes Litorals i Mediterranis de la Universitat de Girona (UdG) organitzen un cicle de sis conferències sota el títol "No tenim planeta B!".

Les xerrades tindran lloc al Museu de la Mediterrània (Torroella de Montgrí), són obertes a tothom i estaran protagonitzades per veus expertes en diferents matèries que aportaran informació i dades objectives amb l'objectiu sensibilitzar i conscienciar sobre temes i problemàtiques ambientals, i aprofundir en el seu coneixement amb una base científica.

El Museu de la Mediterrània i la Càtedra d'Ecosistemes Litorals i Mediterranis de la Universitat de Girona (UdG) organitza la conferència sobre l'energia anomenada "El futur de l’energia", a càrrec d'Antonio Turiel, de l'Institut de Ciències del Mar del CSIC.

El Museu de la Mediterrània i la Càtedra d’Ecosistemes Litorals Mediterranis uneixen esforços per sensibilitzar i conscienciar sobre temes i problemàtiques ambientals, aprofundint en el seu coneixement amb base científica. Per aquest motiu hem programat el cicle de conferències No tenim planeta B amb la intenció d’aportar informació i dades objectives de la mà de veus expertes en les diferents matèries.
 
No tenim planeta B és un cicle de conferències on volem propiciar una reflexió sobre el nostre model de desenvolupament i plantejar diferents propostes sobre com transformar-lo perquè sigui sostenible i permeti que totes les persones puguin viure dignament sense comprometre el benestar de les generacions futures.

 

Compartir