'Direcció de videoclips: explicació de projectes internacionals destacats' a càrrec de JA Moreno

Fecha: 24/04/2023
Hora: 11.30 h
Lugar: Sala de Graus (Facultat de Lletres)

Dilluns 24 d'abril ,  d' 11.30 a 13 h, tindrà lloc la conferència "Direcció de videoclips: explicació de projectes internacionals destacats" a càrrec de JA Moreno, Director de videoclips.

JA Moreno és un director de videoclips nascut a Barcelona i ubicat a Los Angeles, CA. Ha dirigit projectes per a artistes com Karol G, Camila Cabello, Anitta, Becky G, TINI, Danna Paola, Lunay, Prince Royce, Steve Aoki, Farruko, will.i.am, Sting, Paris Hilton, Kendall Jenner, Paulina Rubio, entre altres i ha treballat amb segells discogràfics i marques com Vogue, G&Q, Glamour, Cadillac, Lexus, McDonadls, Atlantic Records, Sony Music, Ultra Music, Warner Music, Capitol Records, entre altres. 

La finalitat de la conferència és permetre que els estudiants coneguin l'experiència d'un director de videoclips amb projecció internacional i les fases dels projectes en els que participa.

 

Assignatura: Taller de vídeo

Docent responsable de l'activitat:  Aida Fuentes

Activitat oberta al públic en general i als estudiants que hi estiguin interessats. Inscriure's per demanar si hi ha disponibilitat per a la data seleccionada.

 

Accés a totes les conferències programades: www.udg.edu/entresubjectes

Els estudiants als quals es dirigeixi aquesta activitat tindran accés preferent a la sessió.
Si t'interessaria accedir a alguna de les activitats contacta amb l'organitzador de l'activitat (jordi.serras@udg.edu) per tal que et confirmi si hi ha places disponibles per a la data seleccionada. 

 

Compartir