'Estudi de cas: Projecte de desenvolupament turístic a Amèrica' a càrrec de Judith Muntal

Fecha: 19/04/2023
Hora: 10 h
Lugar: Sala de Graus (Facultat de Lletres)

El 19 d'abril,  de 10:00 a 11:30 h, tindrà lloc la conferència  "Estudi de cas: Projecte de desenvolupament turístic a Amèrica. Motivacions dels viatges i la rellevància de conèixer el visitant"  a càrrec de  Judith Muntal. Partner IBER-GEO CONSULTING.

En el marc de la seva conferència, la Sra. Judith Muntal exposarà alguns dels projectes de consultoria turística desenvolupats des d'IBER-GEO CONSULTING.

Al mateix temps que exposarà aspectes relacionats amb la gestió de projectes internacionals, la consultoria en temes de turisme i sectors com el desenvolupament urbà, ambiental i d’altres.
De fet, la ponent, recentment, ha coordinat el Pla de Marketing Turístic Digital del Camí dels Jesuïtes, el 1r projecte transnacional a Amèrica Llatina, englobant els països d’Argentina, Brasil, Uruguai, Bolivia i Paraguai.
amb finançament del Banc Interamericà de Desenvolupament.

A grans trets, la finalitat de la conferència és acostar un cas rellevant relacionat amb la gestió del turisme i la gestió de projectes internacionals de caire turístic.

Emmarcat en l'assignatura: Viatges i Viatgers

Docent responsable de l'activitat:Dra. Dolors Vidal

Activitat oberta al públic en general i als estudiants que hi estiguin interessats. Inscriure's per demanar si hi ha disponibilitat per a la data seleccionada.

Accés a totes les conferències programades: www.udg.edu/entresubjectes

Els estudiants als quals es dirigeixi aquesta activitat tindran accés preferent a la sessió.
Si t'interessaria accedir a alguna de les activitats contacta amb l'organitzador de l'activitat (jordi.serras@udg.edu) per tal que et confirmi si hi ha places disponibles per a la data seleccionada. 
 

Compartir

eventis