'Gestió de la taxa turística i repercussió a la ciutat: el cas de Ciutadella' per Noemí Camps

Fecha: 17/04/2023
Hora: 16 h
Lugar: ON LINE

Dilluns 17 d'abril ,  de 16.00 a 17.00 h, tindrà lloc la conferència "Gestió de la taxa turística i repercussió a la ciutat: el cas de Ciutadella" a càrrec de  Noemí Camps Villalonga. 1a Tinent de Batlle de l'Ajuntament de Ciutadella i regidora del servei de Turisme de la ciutat..

La conferència tracta sobre la gestió de la taxa turística a la ciutat de Ciutadella (Menorca).

En el marc d'aquesta conferència la ponent exposarà l'evolució de la implementació de la taxa, així com els principals reptes derivats de l'aplicació, el model de gestió, repercussió, evolució de la recaptació, i l'impacte de la covid en relació a la temàtica de la sessió.

A grans trets, la finalitat de la sessió és presentar un cas rellevant relacionat amb la gestió de les taxes turístiques als assistents.

Emmarcat en l'assignatura: Gestió Pública de les Destinacions

Docent responsable de l'activitat:Dra. Ester Noguer Juncà

Activitat oberta al públic en general i als estudiants que hi estiguin interessats. Inscriure's per demanar si hi ha disponibilitat per a la data seleccionada.

 

Accés a totes les conferències programades: www.udg.edu/entresubjectes

Els estudiants als quals es dirigeixi aquesta activitat tindran accés preferent a la sessió.
Si t'interessaria accedir a alguna de les activitats contacta amb l'organitzador de l'activitat (jordi.serras@udg.edu) per tal que et confirmi si hi ha places disponibles per a la data seleccionada. 

Compartir