I Colloquia en línea sobre Neurociencia y Educación

Fecha: Del 25/05/2021 al 29/05/2021
Hora: 17 h
Lugar: ON LINE

En el Neuroscience and Education Online Colloquia es compartiran els darrers avenços i enfocaments en el camp de la neurociència. Comptarà amb experts de reconegut prestigi a nivell internacional i es centrarà en tres temes:
1) Funcions Executives
2) Creativitat, art i emocions, claus de l’educació holística
3) Cervell i potencialitats diverses
Cada tòpic contindrà tres tipus d’aportacions: pòsters realitzats per part d’estudiants de doctorat i investigadors postdoctorals, micro-xerrades 5’ en format vídeo i entrevistes 20’ en format vídeo. Es celebrarà mitjançant la plataforma Padlet, la qual permet una participació molt pràctica i flexible. Del dimarts 25 al divendres 28, les persones inscrites podran accedir a la plataforma, en el moment que vulguin, per visualitzar els pòsters i vídeos i plantejar qüestions als experts. El dissabte 29 hi haurà una sessió en directe de dues hores, en la que alguns dels experts discutiran les qüestions més interessants i recurrents que s’hagin plantejat al llarg de la setmana.

Existeix la possibilitat d’inscriure’s a tot el Colloquia, de dimarts a dissabte, o només a la sessió en directe del dissabte.
odeu fer la inscripció mitjançant el següent enllaç: http://www.montessori-palau.net/CA/11560/inscripcions-mirtc.html

Compartir