V Jornada de les Guilleries: La renaturalització dels espais urbans per fer-los més saludables

Fecha: Del 02/02/2021 al 25/02/2021
Hora: 10 h
Lugar: ON LINE

La Càtedra Aigua, Natura i Benestar organitza la cinquena edició de la Jornada de les Guilleries: aigua i territori, prevista pel pròxim 25 de febrer en format virtual.

Aquesta jornada, que compta com altres anys amb el suport del PATT del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, està adreçada especialment a tècnics d’administracions i empreses, professionals de la jardineria, docents i estudiants dels àmbits biològic i agroforestal, i tècnics municipals.

S’hi tracta un tema d’actualitat La renaturalització dels espais urbans per fer-los més saludables, arran del confinament per la Covid-19, que també és un condicionant per a l’arribada de fons de la Unió Europea al nostre país. Especialistes de primera línia (arquitectes, epidemiòlegs, ambientòlegs) hi destacaran l’interès i la necessitat de renaturalitzar pobles i ciutats i com aquest fet repercuteix positivament en la salut dels seus habitants. S’hi exposaran experiències amb estudis contrastats i casos d’èxit concrets.

programa

Compartir

eventis